Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes

J. Nouwt

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

Original languageDutch
Title of host publicationHandboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens
EditorsA. Holleman
Place of PublicationDeventer
PublisherKluwer
Pages8
Number of pages8
Publication statusPublished - 2002

Cite this

Nouwt, J. (2002). Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes. In A. Holleman (Ed.), Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens (pp. 8). Deventer: Kluwer.
Nouwt, J. / Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes. Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens. editor / A. Holleman. Deventer : Kluwer, 2002. pp. 8
@inbook{952b9ee029844b748b102ffd4b518991,
title = "Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes",
author = "J. Nouwt",
note = "Pagination: 8",
year = "2002",
language = "Dutch",
pages = "8",
editor = "A. Holleman",
booktitle = "Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens",
publisher = "Kluwer",

}

Nouwt, J 2002, Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes. in A Holleman (ed.), Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens. Kluwer, Deventer, pp. 8.

Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes. / Nouwt, J.

Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens. ed. / A. Holleman. Deventer : Kluwer, 2002. p. 8.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes

AU - Nouwt, J.

N1 - Pagination: 8

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Chapter

SP - 8

BT - Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens

A2 - Holleman, A.

PB - Kluwer

CY - Deventer

ER -

Nouwt J. Artikelsgewijs commentaar Wet bescherming persoonsgegevens: hoofdstuk 3: gedragscodes. In Holleman A, editor, Handboek Privacy Bescherming Persoonsgegevens. Deventer: Kluwer. 2002. p. 8