De bescherming van persoonsgegevens: van WPR naar Wbp

J.M.A. Berkvens, J.E.J. Prins

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

Original languageDutch
Title of host publicationRecht en computer
EditorsH. Franken, H.W.K. Kaspersen, A.H. de Wild
Place of PublicationDeventer
PublisherKluwer
Pages345-386
Number of pages672
ISBN (Print)9026836384
Publication statusPublished - 2001

Publication series

NameRecht en Praktijk
Number36

Cite this

Berkvens, J. M. A., & Prins, J. E. J. (2001). De bescherming van persoonsgegevens: van WPR naar Wbp. In H. Franken, H. W. K. Kaspersen, & A. H. de Wild (Eds.), Recht en computer (pp. 345-386). (Recht en Praktijk; No. 36). Deventer: Kluwer.
Berkvens, J.M.A. ; Prins, J.E.J. / De bescherming van persoonsgegevens : van WPR naar Wbp. Recht en computer. editor / H. Franken ; H.W.K. Kaspersen ; A.H. de Wild. Deventer : Kluwer, 2001. pp. 345-386 (Recht en Praktijk; 36).
@inbook{0385c4b562ab49619c0ae319ccb56a66,
title = "De bescherming van persoonsgegevens: van WPR naar Wbp",
author = "J.M.A. Berkvens and J.E.J. Prins",
note = "Pagination: 672",
year = "2001",
language = "Dutch",
isbn = "9026836384",
series = "Recht en Praktijk",
publisher = "Kluwer",
number = "36",
pages = "345--386",
editor = "H. Franken and H.W.K. Kaspersen and {de Wild}, A.H.",
booktitle = "Recht en computer",

}

Berkvens, JMA & Prins, JEJ 2001, De bescherming van persoonsgegevens: van WPR naar Wbp. in H Franken, HWK Kaspersen & AH de Wild (eds), Recht en computer. Recht en Praktijk, no. 36, Kluwer, Deventer, pp. 345-386.

De bescherming van persoonsgegevens : van WPR naar Wbp. / Berkvens, J.M.A.; Prins, J.E.J.

Recht en computer. ed. / H. Franken; H.W.K. Kaspersen; A.H. de Wild. Deventer : Kluwer, 2001. p. 345-386 (Recht en Praktijk; No. 36).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

TY - CHAP

T1 - De bescherming van persoonsgegevens

T2 - van WPR naar Wbp

AU - Berkvens, J.M.A.

AU - Prins, J.E.J.

N1 - Pagination: 672

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Chapter

SN - 9026836384

T3 - Recht en Praktijk

SP - 345

EP - 386

BT - Recht en computer

A2 - Franken, H.

A2 - Kaspersen, H.W.K.

A2 - de Wild, A.H.

PB - Kluwer

CY - Deventer

ER -

Berkvens JMA, Prins JEJ. De bescherming van persoonsgegevens: van WPR naar Wbp. In Franken H, Kaspersen HWK, de Wild AH, editors, Recht en computer. Deventer: Kluwer. 2001. p. 345-386. (Recht en Praktijk; 36).