De Wet bescherming persoonsgegevens

J.E.J. Prins, J.M.A. Berkvens

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

    Original languageDutch
    Title of host publicationPrivacyregulering in theorie en praktijk
    EditorsJ.E.J. Prins, J.M.A. Berkvens
    Place of PublicationDeventer
    PublisherKluwer
    Pages25-46
    Number of pages600
    ISBN (Print)9026838905
    Publication statusPublished - 2007

    Publication series

    NameRecht en Praktijk
    Number75

    Cite this

    Prins, J. E. J., & Berkvens, J. M. A. (2007). De Wet bescherming persoonsgegevens. In J. E. J. Prins, & J. M. A. Berkvens (Eds.), Privacyregulering in theorie en praktijk (pp. 25-46). (Recht en Praktijk; No. 75). Deventer: Kluwer.
    Prins, J.E.J. ; Berkvens, J.M.A. / De Wet bescherming persoonsgegevens. Privacyregulering in theorie en praktijk. editor / J.E.J. Prins ; J.M.A. Berkvens. Deventer : Kluwer, 2007. pp. 25-46 (Recht en Praktijk; 75).
    @inbook{7f367a6064744dcc8085ffcd841c639f,
    title = "De Wet bescherming persoonsgegevens",
    author = "J.E.J. Prins and J.M.A. Berkvens",
    note = "Pagination: 600",
    year = "2007",
    language = "Dutch",
    isbn = "9026838905",
    series = "Recht en Praktijk",
    publisher = "Kluwer",
    number = "75",
    pages = "25--46",
    editor = "J.E.J. Prins and J.M.A. Berkvens",
    booktitle = "Privacyregulering in theorie en praktijk",

    }

    Prins, JEJ & Berkvens, JMA 2007, De Wet bescherming persoonsgegevens. in JEJ Prins & JMA Berkvens (eds), Privacyregulering in theorie en praktijk. Recht en Praktijk, no. 75, Kluwer, Deventer, pp. 25-46.

    De Wet bescherming persoonsgegevens. / Prins, J.E.J.; Berkvens, J.M.A.

    Privacyregulering in theorie en praktijk. ed. / J.E.J. Prins; J.M.A. Berkvens. Deventer : Kluwer, 2007. p. 25-46 (Recht en Praktijk; No. 75).

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientific

    TY - CHAP

    T1 - De Wet bescherming persoonsgegevens

    AU - Prins, J.E.J.

    AU - Berkvens, J.M.A.

    N1 - Pagination: 600

    PY - 2007

    Y1 - 2007

    M3 - Chapter

    SN - 9026838905

    T3 - Recht en Praktijk

    SP - 25

    EP - 46

    BT - Privacyregulering in theorie en praktijk

    A2 - Prins, J.E.J.

    A2 - Berkvens, J.M.A.

    PB - Kluwer

    CY - Deventer

    ER -

    Prins JEJ, Berkvens JMA. De Wet bescherming persoonsgegevens. In Prins JEJ, Berkvens JMA, editors, Privacyregulering in theorie en praktijk. Deventer: Kluwer. 2007. p. 25-46. (Recht en Praktijk; 75).