Privacy bij Ordina

personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens

E. Schreuders, J. Nouwt

    Research output: Book/ReportReportProfessional

    Original languageDutch
    Place of PublicationTilburg
    PublisherCentrum voor Recht, Bestuur en Informatisering
    Number of pages83
    Publication statusPublished - 2000

    Cite this

    Schreuders, E., & Nouwt, J. (2000). Privacy bij Ordina: personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens. Tilburg: Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering.
    Schreuders, E. ; Nouwt, J. / Privacy bij Ordina : personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens. Tilburg : Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering, 2000. 83 p.
    @book{4b14bc6952b44f27b902b85fadc99b6f,
    title = "Privacy bij Ordina: personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens",
    author = "E. Schreuders and J. Nouwt",
    note = "Pagination: 83",
    year = "2000",
    language = "Dutch",
    publisher = "Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering",

    }

    Schreuders, E & Nouwt, J 2000, Privacy bij Ordina: personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens. Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering, Tilburg.

    Privacy bij Ordina : personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens. / Schreuders, E.; Nouwt, J.

    Tilburg : Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering, 2000. 83 p.

    Research output: Book/ReportReportProfessional

    TY - BOOK

    T1 - Privacy bij Ordina

    T2 - personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens

    AU - Schreuders, E.

    AU - Nouwt, J.

    N1 - Pagination: 83

    PY - 2000

    Y1 - 2000

    M3 - Report

    BT - Privacy bij Ordina

    PB - Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering

    CY - Tilburg

    ER -

    Schreuders E, Nouwt J. Privacy bij Ordina: personeelsgegevens en de Wet bescherming persoonsgegevens. Tilburg: Centrum voor Recht, Bestuur en Informatisering, 2000. 83 p.