Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003

P.J.A. de Hert, R. Saelens

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

    Original languageDutch
    Title of host publicationUitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens
    EditorsT.E. van Dijk
    Place of PublicationDen Haag
    PublisherSDU-uitgevers
    Pages350-354
    ISBN (Print)9789012381055
    Publication statusPublished - 2009

    Cite this

    de Hert, P. J. A., & Saelens, R. (2009). Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003. In T. E. van Dijk (Ed.), Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens (pp. 350-354). Den Haag: SDU-uitgevers.
    de Hert, P.J.A. ; Saelens, R. / Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003. Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens. editor / T.E. van Dijk. Den Haag : SDU-uitgevers, 2009. pp. 350-354
    @inbook{101e70be357d4e048024e4a4e689ab01,
    title = "Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003",
    author = "{de Hert}, P.J.A. and R. Saelens",
    year = "2009",
    language = "Dutch",
    isbn = "9789012381055",
    pages = "350--354",
    editor = "{van Dijk}, T.E.",
    booktitle = "Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens",
    publisher = "SDU-uitgevers",

    }

    de Hert, PJA & Saelens, R 2009, Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003. in TE van Dijk (ed.), Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens. SDU-uitgevers, Den Haag, pp. 350-354.

    Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003. / de Hert, P.J.A.; Saelens, R.

    Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens. ed. / T.E. van Dijk. Den Haag : SDU-uitgevers, 2009. p. 350-354.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterScientificpeer-review

    TY - CHAP

    T1 - Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003

    AU - de Hert, P.J.A.

    AU - Saelens, R.

    PY - 2009

    Y1 - 2009

    M3 - Chapter

    SN - 9789012381055

    SP - 350

    EP - 354

    BT - Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens

    A2 - van Dijk, T.E.

    PB - SDU-uitgevers

    CY - Den Haag

    ER -

    de Hert PJA, Saelens R. Privacy en openbaarheid botsen niet mits toestemming van de betrokkene. Noot onder ABRvS, 3 september 2003. In van Dijk TE, editor, Uitsprakenbundel Wet bescherming persoonsgegevens. Den Haag: SDU-uitgevers. 2009. p. 350-354